Velkommen til Spadestikket

Hvad enten du lige har købt din guitar, går og tænker på at gøre det, eller har spillet i årevis og gerne vil videre, så er du kommet på rette hylde.

Jeg bygger min undervisning på 35 års erfaring og over 10 års privatundervisning. Det er også gennem min erfaring som producer, at jeg lægger vægt på at eleven er i fokus, dvs. at jeg tager udgangspunkt i hvor du er, og hvor du gerne vil hen. Akustisk og/eller elektrisk.

Undervisningen er også baseret på de termer og detaljer der ligger bag fingrenes motorik, så du hurtigere og bedre kan forstå, og udvikle, teknikker.

Undervejs vil vi også se på akkorder, deres opbygning, skalaer og ikke mindst, rytmer, alt efter ønske og behov.
Jeg bruger ikke noder i undervisningen, da jeg synes at det er alt for tungt et sprog at benytte til noget som gerne skulle være sjovt…!!
Gennem årene har jeg også udviklet en ny slags forenklet teori, der gør det nemmere at se og forstå de ellers komplicerede termer spillet ofte bygger på.

Min pointe i undervisningen bygger også på at eleven får de værktøjer der gør at man selv kan “lære at gå”. Det er min filosofi at “selvgjort er velgjort”, så man ikke adapter hvad jeg gør, men udvikler sin egen stil og kunnen….hen ad vejen 🙂